Thursday, June 30, 2011

Jangan ingat kau bagus laa jantan !

 Whoooaaaa. Ade mamat saun aku laa. Bapak cuak siot aku. Hahaha setakat awek kau aku nak kacau? Sori laa bro. Aku cume berkawan je dalam FB. Umo pon baye2 aku nak kecoh konon nak saun2 aku. Cakap elok2 dah laa an. Memang aku xkenal kau tapi aku rase kau pon xkenal aku an? Silap orang kau saun naye bro. Kau bangsa ape cakap macam lahanat? Whoaa org africa pon tau cakap elok, ni kan lagi melayu macam kau. Xtau laa kau melayu ke tak. Hahaha. pastu nak cover kau DELETE post tu? Takot ke bro? Bia laa jadi tontonan umum. Baru syok. Naseb bek aku dapat print awal2 untuk tontonan korang. Hahaha B-)
    









3 comments:

  1. perangai laki tu mcm budak skolah baru kapel pun ada . HAHAHA

    ReplyDelete
  2. haha tau xpe. macal sial laa

    ReplyDelete